Jan-Axels konsult

Skåne län

Information

Enskild firma finns det flera av i Eslöv och Jan-Axels konsult är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Jan-Axels konsult är ett av dem. Statusen för Jan-Axels konsult är att Bolaget är aktivt.

Jan-Axels konsult är ett Enskild firma och skapades 2004-11-11. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Jan-Axels konsult ska trivas.

Jan-Axels konsult är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultarbete, konstruktion och skötsel av hemsidor för företag och föreningar. Agenturförsäljning av elfordon för industri och sjukhus. Handel med reservdelar för lantbruket. Bokföringsarbete för föreningar och företag.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan-Axels konsult är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-11-18.

Idag är Jan-Axels konsult och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Jan-Axels konsult så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-62200.

.

De som är på något sätt har med Jan-Axels konsult är Roslund, Jan Axel som är född 1930 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Jan-Axels konsult har 300713-XXXX som sitt organisationsnummer.