AGRO INFORMATION

Skåne län

Information

291109-XXXX är organisationsnummer för verksamheten AGRO INFORMATION. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AGRO INFORMATION är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som AGRO INFORMATION finns i.

AGRO INFORMATION har varit registrerat sedan 1983-05-03 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AGRO INFORMATION så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-05-31.

AGRO INFORMATION är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för AGRO INFORMATION är följande:

Vill ni komma i kontakt med AGRO INFORMATION så kan ni göra det på telefon genom 0413-14789 eller genom brev på följande adress:

Journalistisk, bokföring och informationsverksam- het.

Det finns olika personer som har en koppling med AGRO INFORMATION och det är Herlitz, Jan Otto Oskar som är född 1929 och har titeln Innehavare av enskild firma,