Samir Hassan Restaurang Handelsbolag

Skåne län

Information

969729-3984 är organisationsnummer för verksamheten Samir Hassan Restaurang Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Samir Hassan Restaurang Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som Samir Hassan Restaurang Handelsbolag finns i.

Samir Hassan Restaurang Handelsbolag har varit registrerat sedan 2007-09-05 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Samir Hassan Restaurang Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

Samir Hassan Restaurang Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Samir Hassan Restaurang Handelsbolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Vill ni komma i kontakt med Samir Hassan Restaurang Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-4332770 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 43, 241 31, Eslöv

Pizzeria.

Det finns olika personer som har en koppling med Samir Hassan Restaurang Handelsbolag och det är Al-Kuchak, Ari Elias Mirza som är född 1983 och har titeln Bolagsman, Mirza, Nashwan Ilyas som är född 1978 och har titeln Bolagsman,