Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eslöv och Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 2008-03-11. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag ska trivas.

Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-07-30. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bilverkstad.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-05-10.

Idag är Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-10809.

Firman tecknas ensam av -komplementären.

De som är på något sätt har med Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag är Nilsson, Lars Fredrik Tobias som är född 1979 och har titeln Komplementär, Nilsson, Greta Ingeborg som är född 1945 och har titeln Kommanditdelägare, .

Andersson & Larsson Bilservice i Eslöv Kommanditbolag har 969726-5982 som sitt organisationsnummer.