Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Kommanditbolag som heter Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter som liknar Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2006-04-06 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2006-03-14 så har Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2006-04-06 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag och det finns fler verksamheter som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Storg. 10, 240 33, Löberöd. Vi ni istället prata med Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Försäljning av jakt- och fritidsartiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Eriksson, Göran Bertil Stefan som är född 1947 och har titeln Komplementär, Henrikson, Björn Lage Peter som är född 1959 och har titeln Kommanditdelägare, .

Firman tecknas av komplementären. .

Löberöds Jakt, Fiske & Fritid Kommanditbolag har 969717-5587 som sitt organisationsnummer.