Marieholms gästgivaregård Handelsbolag

Skåne län

Information

Marieholms gästgivaregård Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Marieholms gästgivaregård Handelsbolag finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Marieholms gästgivaregård Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Marieholms gästgivaregård Handelsbolag har haft sedan 2005-11-10. Marieholms gästgivaregård Handelsbolag har funnits sedan och 2005-11-10 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Marieholms gästgivaregård Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kvarng. 1, 240 30, Marieholm men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-70900.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

Marieholms gästgivaregård Handelsbolag har idag 969710-9305 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Marieholms gästgivaregård Handelsbolag

Restaurang och hotell.

I Marieholms gästgivaregård Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lopez Torres, Francisco som är född 1974 och har titeln Bolagsman, Wetter, Sven Olof Magnus som är född 1966 och har titeln Bolagsman, .