Klipparna i Eslöv Handelsbolag

Skåne län

Information

Klipparna i Eslöv Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Klipparna i Eslöv Handelsbolag finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Klipparna i Eslöv Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har F-skatt vilket Klipparna i Eslöv Handelsbolag har haft sedan 2006-05-17. Klipparna i Eslöv Handelsbolag har funnits sedan och 2006-05-17 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Klipparna i Eslöv Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Norreg. 3, 241 33, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0415-50057.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Klipparna i Eslöv Handelsbolag har idag 969710-7044 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt. är den som för stunden ansvarar för Klipparna i Eslöv Handelsbolag

Frisersalong med massage, fotbehandling och liknande verksamheter.

I Klipparna i Eslöv Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hjalmarsson, Anette Marie-Louise som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Larsson, Anna Camilla som är född 1964 och har titeln Bolagsman, .