Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eslöv och Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är ett av dem. Statusen för Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är att Bolaget är aktivt.

Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är ett Handelsbolag och skapades 2004-07-05. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård ska trivas.

Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Driva handelsträdgård. Uppställning och uthyrning av husbilar. Bygga och försälja växthus.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-08-09.

Idag är Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0346-83058.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård är Wigh, Kai Erik Göran som är född 1941 och har titeln Bolagsman, Wigh, Märta Eva Kerstin som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Handelsbolaget Skeglinge Handelsträdgård har 969702-6905 som sitt organisationsnummer.