EventSolutions Sweden Handelsbolag

Skåne län

Information

EventSolutions Sweden Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I EventSolutions Sweden Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Carlsson, Anders Fredrik som är född 1976 och har titeln Bolagsman, Sulejmani, Ilir som är född 1979 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med EventSolutions Sweden Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EventSolutions Sweden Handelsbolag på telefon 0413-15650.

Uthyrning och försäljning av ljud, ljus, videoteknik och övrig utrustning tillhörande nöjesbranschen.

Idag är EventSolutions Sweden Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

EventSolutions Sweden Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EventSolutions Sweden Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-03-04 och EventSolutions Sweden Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-03-04.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EventSolutions Sweden Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

EventSolutions Sweden Handelsbolag har 969699-2669 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.