Trollenäs & Slättängs Handelsbolag

Skåne län

Information

Trollenäs & Slättängs Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Trollenäs & Slättängs Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Messis Jordbruks Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Slättäng AB som är född och har titeln Bolagsman, Trollenäs Gods Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Kronblad, Jens Åke Ragnar som är född 1954 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Trollenäs & Slättängs Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Trollenäs & Slättängs Handelsbolag på telefon 0413-18050.

Växtodlingsverksamhet.

Idag är Trollenäs & Slättängs Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Trollenäs & Slättängs Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Trollenäs & Slättängs Handelsbolag innehar ej F-skattsedel och Trollenäs & Slättängs Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2003-04-03.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Trollenäs & Slättängs Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Trollenäs & Slättängs Handelsbolag har 969691-9761 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.