Stall Worship Handelsbolag

Skåne län

Information

969688-7729 är organisationsnummer för företaget Stall Worship Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stall Worship Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som Stall Worship Handelsbolag finns i.

Stall Worship Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-10-16 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stall Worship Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stall Worship Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Stall Worship Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Stall Worship Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0413-64722 eller genom brev på följande adress:
Norreg. 10 D, 241 33, Eslöv

Travhäst

Det finns olika personer som har en koppling med Stall Worship Handelsbolag och det är Olsson, Bertil Rikard Jan-Erik som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Olsson, Karl Johan Martin som är född 1971 och har titeln Bolagsman,