Hunneberga Snickeri Kommanditbolag

Skåne län

Information

969681-6793 är organisationsnummer för bolaget Hunneberga Snickeri Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hunneberga Snickeri Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Eslöv som är den kommunen som Hunneberga Snickeri Kommanditbolag finns i.

Hunneberga Snickeri Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2001-11-15 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hunneberga Snickeri Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-01-13.

Hunneberga Snickeri Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Hunneberga Snickeri Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Hunneberga Snickeri Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Hunneberga 4, 240 35, Harlösa

Tillverkning av byggnads- och inredningssnickerier samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Hunneberga Snickeri Kommanditbolag och det är Barestrand, Jacek Robert som är född 1969 och har titeln Komplementär, Nyberg, Nils Erik Victor som är född 1941 och har titeln Kommanditdelägare,