Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eslöv och Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 2001-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag ska trivas.

Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2009-11-26. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bedriva fastighetsförvaltning samt transportverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2001-11-19.

Idag är Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9762326.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag är Nilsson, Jan-Erik Mikael som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Nilsson, Lars Roger som är född 1967 och har titeln Bolagsman, .

Roger o Mickes Åkeri Handelsbolag har 969680-9566 som sitt organisationsnummer.