Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag

Skåne län

Information

969679-3141 är organisationsnummer för företaget Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag finns i.

Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag har varit registrerat sedan 2001-08-06 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-09-03.

Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt.

Vill ni komma i kontakt med Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0418-668109 eller genom brev på följande adress:
Högestorp 2106, 268 90, Svalöv

Tillverkning och försäljning av naturprodukter, utan tillsatser av något som ej finns i naturen tillgängligt. Samt kaférörelse i Eslövs gamla vattentorn och utställningar däri.

Det finns olika personer som har en koppling med Bitte-Ängeln-Häxan Handelsbolag och det är Lennerup, Jan Christer som är född 1951 och har titeln Bolagsman, Malmborg Lennerup, Bitte Louise som är född 1958 och har titeln Bolagsman,