Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag

Skåne län

Information

Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Holmby 15, 247 97, Flyinge men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0417-25020.

Eslöv arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler bolag.

Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag har idag 969678-4660 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag

Handel med naturprodukter.

I Lendelundens Naturprodukter Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Borgqvist, Anna Maria som är född 1969 och har titeln Bolagsman, Lendelund, Marie Elisabeth som är född 1971 och har titeln Bolagsman, .