Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag

Skåne län

Information

Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Persson, Annette Rose-Marie som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Persson, Karin Ingemo som är född 1944 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag på telefon 040-469369.

Hundpensionat, inackordering och dagis-verksamhet, hundvård, bad, kloklippning, trimning, hundmassage och hundgymnastik.

Idag är Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2002-11-07 och Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2002-11-07.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen

Hundhotell Glada Jycken Handelsbolag har 969677-5643 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.