TM Administration Kommanditbolag

Skåne län

Information

TM Administration Kommanditbolag är ett av många verksamheter som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som TM Administration Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

TM Administration Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2009-06-25.

TM Administration Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2000-04-05. Men sedan 2009-06-25 så har TM Administration Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Tulpanv. 18 A, 247 47, Flyinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TM Administration Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 046-61543.

Eslöv arbetar för att verksamheter som TM Administration Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för TM Administration Kommanditbolag. Det finns flera verksamheter i Skåne län.

Taxiservice, beställningar av taxi, bokföringsverksamhet, uthyrning av taxipersonal, kontorstjänster och löneredovisningar.

Firmatecknare för TM Administration Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären..

Det finns idag lite personer som är kopplade till TM Administration Kommanditbolag och det är följande personer, Ågren, Marie Linnéa som är född 1970 och har titeln Komplementär, Jönsson, Nils Torbjörn som är född 1970 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för TM Administration Kommanditbolag är 969668-0785.