D & R Service Handelsbolag

Skåne län

Information

D & R Service Handelsbolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som D & R Service Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

D & R Service Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1998-01-01.

D & R Service Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1998-10-01. Men sedan 1998-01-01 så har D & R Service Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Hemmansv. 26, 241 37, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på D & R Service Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-17787.

Eslöv arbetar för att företag som D & R Service Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för D & R Service Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva service av bensinstationer, tömning, reparationer samt renhållning. Dessutom skall man bedriva chaufförstjänster och budtjänster samt idka trädgårdsarbete och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för D & R Service Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Dan Persson ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till D & R Service Handelsbolag och det är följande personer, Persson, Dan Ingemar som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Persson, Karin Anna-Lena som är född 1963 och har titeln Bolagsman, Persson, Rolf Ingmar som är född 1938 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för D & R Service Handelsbolag är 969653-4685.