Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag

Skåne län

Information

Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag är en verksamhet som finns i Eslöv. I Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Aktiv ska dé va AB som är född och har titeln Bolagsman, Sahlén, Kjell Peter som är född 1977 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag på telefon 0413-10180.

Bolaget skall driva motionsanläggning samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag av bolagstypen Handelsbolag.

Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1998-01-01 och Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag så är det följande:
Firman tecknas ensam av -Sahlén, Kjell Peter

Aktiv Motion & Hälsa i Eslöv Handelsbolag har 969650-8143 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.