Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag

Skåne län

Information

Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-03-19. Men sedan 1997-01-01 så har Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Röstångav. 2, 241 95, Billinge. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-545001.

Eslöv arbetar för att företag som Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Cafeé, utställning och försäljning av konst och konsthantverk.

Firmatecknare för Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av Bodil Margareta Andersson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag och det är följande personer, Andersson, Bodil Margareta som är född 1944 och har titeln Bolagsman, Andersson, Clas Uno Johnny som är född 1968 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för Trollenäs Cafeé o Galleri Handelsbolag är 969636-6476.