Stall Ille Kommanditbolag

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eslöv och Stall Ille Kommanditbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Stall Ille Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Stall Ille Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Stall Ille Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-03-07. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Stall Ille Kommanditbolag ska trivas.

Stall Ille Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Uppfödning och tävling med travhästar.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Stall Ille Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Stall Ille Kommanditbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Stall Ille Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Stall Ille Kommanditbolag är Lundh, Pierre Göran som är född 1973 och har titeln Komplementär, Illeboo, Viktor Tobias som är född 1973 och har titeln Kommanditdelägare, Lundh, Lars Fredrik som är född 1971 och har titeln Kommanditdelägare, Lundh, Lars-Göran som är född 1944 och har titeln Kommanditdelägare, .

Stall Ille Kommanditbolag har 969636-2434 som sitt organisationsnummer.