M J K Import & Export Kommanditbolag

Skåne län

Information

M J K Import & Export Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som M J K Import & Export Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

M J K Import & Export Kommanditbolag är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 1997-01-01.

M J K Import & Export Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1997-03-05. Men sedan 1997-01-01 så har M J K Import & Export Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Herrestadsvgen 7, 241 34, Eslöv. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på M J K Import & Export Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0413-555599.

Eslöv arbetar för att företag som M J K Import & Export Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för M J K Import & Export Kommanditbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Partihandel med hudvårdsprodukter och kosmetika.

Firmatecknare för M J K Import & Export Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas ensam av -komplementären.

Det finns idag lite personer som är kopplade till M J K Import & Export Kommanditbolag och det är följande personer, Kjellman, Marlene som är född 1975 och har titeln Komplementär, Kjellman, Lars Martin Christian som är född 1975 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för M J K Import & Export Kommanditbolag är 969636-1584.