Datek konsult Kommanditbolag

Skåne län

Information

Datek konsult Kommanditbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Datek konsult Kommanditbolag finns. I Eslöv så finns det många olika Kommanditbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Datek konsult Kommanditbolag tillhör verksamheterstypen Kommanditbolag och verksamheten har F-skatt vilket Datek konsult Kommanditbolag har haft sedan 1996-01-01. Datek konsult Kommanditbolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Datek konsult Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Gröna Torg 2, 241 30, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-62190.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Datek konsult Kommanditbolag har idag 969627-2625 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Datek konsult Kommanditbolag

Handel och konsultation inom data, ekonomi och IT-branschen samt därmed förenlig verksamhet.

I Datek konsult Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hansson, Alf Tony Jörgen som är född 1963 och har titeln Komplementär, Hansson, Eva Anneli som är född 1963 och har titeln Kommanditdelägare, .