Salong, New Line hair design Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eslöv och Salong, New Line hair design Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Salong, New Line hair design Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Salong, New Line hair design Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Salong, New Line hair design Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1996-03-05. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där bolaget finns i jobbar för att bolag som Salong, New Line hair design Handelsbolag ska trivas.

Salong, New Line hair design Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01. I Eslöv så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Frisörssalong.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Salong, New Line hair design Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Salong, New Line hair design Handelsbolag och det finns flera bolag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Salong, New Line hair design Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-12101.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med Salong, New Line hair design Handelsbolag är Ravmanoska, Sinem som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Ravmanoski, Ajrula Harry som är född 1968 och har titeln Bolagsman, .

Salong, New Line hair design Handelsbolag har 969624-6413 som sitt organisationsnummer.