AHC NORDIC Handelsbolag

Skåne län

Information

969614-3172 är organisationsnummer för verksamheten AHC NORDIC Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AHC NORDIC Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som AHC NORDIC Handelsbolag finns i.

AHC NORDIC Handelsbolag har varit registrerat sedan 1995-04-22 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1995-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för AHC NORDIC Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1995-01-01.

AHC NORDIC Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för AHC NORDIC Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med AHC NORDIC Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-8200262 eller genom brev på följande adress:
Gillesv. 19, 241 35, Eslöv

Webhosting, webbhotell och domännamnstjänster samt konsultarbete inom datasystem, organisation, ledning och strategi. Värdepappersförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med AHC NORDIC Handelsbolag och det är Gran Hornsten, Karin Eva som är född 1952 och har titeln Bolagsman, Hornsten Gran, Jörgen som är född 1974 och har titeln Bolagsman,