B & A Lindahls Bygg Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eslöv och B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är ett av dem. Statusen för B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1994-08-30. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som B & A Lindahls Bygg Handelsbolag ska trivas.

B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Byggverksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är B & A Lindahls Bygg Handelsbolag och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med B & A Lindahls Bygg Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-30705.

Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt..

De som är på något sätt har med B & A Lindahls Bygg Handelsbolag är Lindahl, Lena Bodil som är född 1959 och har titeln Bolagsman, Lindahl, Ulla Inger Ann-Kristin som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

B & A Lindahls Bygg Handelsbolag har 969605-9527 som sitt organisationsnummer.