DALMAK HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

DALMAK HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där DALMAK HANDELSBOLAG finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. DALMAK HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket DALMAK HANDELSBOLAG har haft sedan 1995-01-01. DALMAK HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1993-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till DALMAK HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Nämndemansv. 4, 241 37, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-15457.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

DALMAK HANDELSBOLAG har idag 916775-1826 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för DALMAK HANDELSBOLAG

Konsult- och utbildningsverksamhet inom området förebyggande brand, upprättande av utrymnings- planer samt utbildning i brandkunskap.

I DALMAK HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är DYBERG-EK, AGNETA CHRISTIN som är född 1945 och har titeln Bolagsman, DYBERG-EK, KJELL ÅKE EVERT som är född 1945 och har titeln Bolagsman, .