BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG har haft sedan 1994-01-01. BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG har funnits sedan och 1990-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG så kan ni göra det genom att skicka er post till Remmarlövsv. 10, 241 35, Eslöv men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 0413-17260.

Eslöv arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler företag.

BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG har idag 916766-2783 som sitt organisationummer.

BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG. är den som för stunden ansvarar för BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG

Screen tryckning samt försäljning av textilier och därmed förenlig verksamhet.

I BOSTÄLLETS TEXTIL TRYCKERI HANDELSBOLAG så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Holmqvist, Helena Margareta som är född 1948 och har titeln Bolagsman, Holmqvist, Kjell Erik som är född 1948 och har titeln Bolagsman, .