HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG

Skåne län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Eslöv och HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är ett av dem. Statusen för HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är att Bolaget är aktivt.

HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är ett Kommanditbolag och skapades 1988-02-10. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG ska trivas.

HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Eslöv så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillverkning och försäljning av keramik, konst- galleri samt kaffeservering.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG och det finns flera verksamheter som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 046-52430.

Firman tecknas av Julius Attenburg..

De som är på något sätt har med HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG är Attenburg, Julius Gyula som är född 1940 och har titeln Komplementär, Werin, Ulla Christina som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .

HOLMBY KERAMIK KOMMANDITBOLAG har 916761-5609 som sitt organisationsnummer.