MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG är ett företag som finns i Eslöv. I MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG finns det lite olika personer som är förknippade och det är Göran Månsson Bil Aktiebolag som är född och har titeln Bolagsman, Månsson, Göran Lennart Thomas som är född 1952 och har titeln Bolagsman, .

Vill man kunna komma i kontakt med MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG på telefon 0415-18800.

Fastighetsförvaltning.

Idag är MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG av bolagstypen Handelsbolag.

MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG innehar ej F-skattsedel och MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-03-27.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG så är det följande:
Firman tecknas av Göran Månsson.

MÅNSSONS FASTIGHETER I HÖRBY HANDELSBOLAG har 916761-1368 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.