Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag

Skåne län

Information

Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag är ett av många företag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 1999-12-28. Men sedan 1986-01-01 så har Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Ask 720, 260 24, Röstånga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eslöv arbetar för att företag som Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag. Det finns flera företag i Skåne län.

Handel med antikviteter och konst

Firmatecknare för Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag är följande:
av komplementären ensam..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag och det är följande personer, Larsson, Yngve Robert Östen som är född 1955 och har titeln Komplementär, Larsson, Östen Rune Ferdinand som är född 1921 och har titeln Kommanditdelägare,

Organisationsnummer för Arms & Art Antique Angered Kommanditbolag är 916564-1011.