NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916548-8801 är organisationsnummer för företaget NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG finns i.

NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1986-07-14 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1986-01-01.

NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG.

Vill ni komma i kontakt med NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Selarp Nilstorp, 241 92, Eslöv

Jordbruk- och husdjursskötsel.

Det finns olika personer som har en koppling med NILSTORPS JORDBRUK HANDELSBOLAG och det är ANDERSSON, KARIN GUNILLA ANN-LOUISE som är född 1953 och har titeln Bolagsman, ÅKESSON, PER GUNNAR som är född 1950 och har titeln Bolagsman,