Eslövs Blästrings Handelsbolag

Skåne län

Information

Handelsbolag finns det flera av i Eslöv och Eslövs Blästrings Handelsbolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Eslövs Blästrings Handelsbolag är ett av dem. Statusen för Eslövs Blästrings Handelsbolag är att Bolaget är aktivt.

Eslövs Blästrings Handelsbolag är ett Handelsbolag och skapades 1992-02-03. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Eslöv där företaget finns i jobbar för att företag som Eslövs Blästrings Handelsbolag ska trivas.

Eslövs Blästrings Handelsbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Eslöv så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Blästrings- och målningsarbeten samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Eslövs Blästrings Handelsbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1985-01-01.

Idag är Eslövs Blästrings Handelsbolag och det finns flera företag som är det idag i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Eslövs Blästrings Handelsbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0413-16540.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig..

De som är på något sätt har med Eslövs Blästrings Handelsbolag är Rönnerberg, Leif-Arne som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Rönnerberg, Marina Yvonne som är född 1961 och har titeln Bolagsman, .

Eslövs Blästrings Handelsbolag har 916545-8069 som sitt organisationsnummer.