PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG

Skåne län

Information

916539-6301 är organisationsnummer för företaget PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG finns i.

PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG har varit registrerat sedan 1988-04-27 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG så kan ni göra det på telefon genom 0415-12150 eller genom brev på följande adress:
Västerg. 23, 241 31, Eslöv

Tillverkning av och handel med konfektyrer.

Det finns olika personer som har en koppling med PELLES KONFEKTYRER HANDELSBOLAG och det är Edin Roth, Lars Jörgen som är född 1953 och har titeln Bolagsman, Edin, Karin Elisabet som är född 1960 och har titeln Bolagsman,