infowell Kommanditbolag

Skåne län

Information

916520-0669 är organisationsnummer för företaget infowell Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som infowell Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Eslöv som är den kommunen som infowell Kommanditbolag finns i.

infowell Kommanditbolag har varit registrerat sedan 1988-01-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1996-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för infowell Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

infowell Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för infowell Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med infowell Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-2239400 eller genom brev på följande adress:
Järnvägsg. 4, 241 38, Eslöv

Konsulttjänster avseende företagsledning gällande miljöfrågor. Informationstjänster online avseende produkter och produktansvariga företag. Designtjänster (Industriell formgivning). Information angående industriell formgivning.

Det finns olika personer som har en koppling med infowell Kommanditbolag och det är Fornander, Dan Olof som är född 1956 och har titeln Komplementär, Fornander, Catharina Titti som är född 1958 och har titeln Kommanditdelägare,