Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag

Skåne län

Information

Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Eslöv som är den kommunen där Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag finns. I Eslöv så finns det många olika Handelsbolag och i Skåne län så finns det ännu fler Handelsbolag. Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hasslebrov. 16, 240 36, Stehag men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0413-540119.

Eslöv arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag har idag 916438-0645 som sitt organisationummer.

; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG är den som för stunden ansvarar för Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag

Aromterapi och försäljning av aromaprodukter och presentartiklar.

I Myrra Blå Aromaterapiklinik o Butik Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är BILLING, TORSTEN ELVIR som är född 1936 och har titeln Bolagsman, BILLING, ULLA MAJ-BRITT som är född 1940 och har titeln Bolagsman, .