TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG

Skåne län

Information

916436-7691 är organisationsnummer för bolaget TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Eslöv som är den kommunen som TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG finns i.

TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG har varit registrerat sedan 1972-03-23 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG är följande:
; BOLAGSMÄNNEN VAR FÖR SIG

Vill ni komma i kontakt med TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:
Ö. Karaby 2, 240 30, Marieholm

Handel och byggnadsrörelse i bolag

Det finns olika personer som har en koppling med TENGGREN O CO BYGGNADSFÖRETAG och det är TENGGREN, BENGT ARNE som är född 1943 och har titeln Bolagsman, TENGGREN, ULLA MARIANNE som är född 1944 och har titeln Bolagsman,