Lindmans Kakel & Fix

Skåne län

Information

770805-XXXX är organisationsnummer för företaget Lindmans Kakel & Fix. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Lindmans Kakel & Fix är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Lindmans Kakel & Fix finns i.

Lindmans Kakel & Fix har varit registrerat sedan 2004-03-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Lindmans Kakel & Fix så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Lindmans Kakel & Fix är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Lindmans Kakel & Fix är följande:

Vill ni komma i kontakt med Lindmans Kakel & Fix så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Kakelsättning samt försäljning av kakel och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Lindmans Kakel & Fix och det är Lindman, Nils Tommy Roger som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,