HEHO Transport

Skåne län

Information

770521-XXXX är organisationsnummer för verksamheten HEHO Transport. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HEHO Transport är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som HEHO Transport finns i.

HEHO Transport har varit registrerat sedan 2007-09-11 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-09-27 vill man istället veta hur det står till med momsen för HEHO Transport så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-04.

HEHO Transport är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för HEHO Transport är följande:

Vill ni komma i kontakt med HEHO Transport så kan ni göra det på telefon genom 0413-555931 eller genom brev på följande adress:

Lastbils transporter

Det finns olika personer som har en koppling med HEHO Transport och det är Holmkvist, Henrik Christer Ingvar som är född 1977 och har titeln Innehavare av enskild firma,