Blue Frame Ekonomisk förening

Skåne län

Information

Blue Frame Ekonomisk förening är ett av många bolag som finns i Eslöv. Det är nämligen den kommunen som Blue Frame Ekonomisk förening finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Blue Frame Ekonomisk förening är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2006-12-14.

Blue Frame Ekonomisk förening som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-09-24. Men sedan 2006-12-14 så har Blue Frame Ekonomisk förening varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Lindhaga, 240 36, Stehag. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Blue Frame Ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Eslöv arbetar för att bolag som Blue Frame Ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Blue Frame Ekonomisk förening. Det finns flera bolag i Skåne län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en mediastudio. föreningen ska på ett kreativt och originellt sätt skapa mediaproduktioner och interaktiva applikationer. medlemmarna skall bidra till verksamheten genom arbetsinsatser.

Firmatecknare för Blue Frame Ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsenm av styrelsens ledamöter, var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Blue Frame Ekonomisk förening och det är följande personer, Olsson, Björn Magnus som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Sepponen, Carla Majken Viola som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Sepponen, Per Matti som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Yvonne Marian som är född 1946 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för Blue Frame Ekonomisk förening är 769611-4300.