Agellus Miljökonsulter ek. för.

Skåne län

Information

Agellus Miljökonsulter ek. för. är ett bolag som finns i Eslöv. I Agellus Miljökonsulter ek. för. finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Jan Håkan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Christensson, Kjell Erland som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Hansson, Anna Elisabet som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Annika Margareta som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Sällvik, Annika Ida som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, .

Vill man kunna komma i kontakt med Agellus Miljökonsulter ek. för. så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Agellus Miljökonsulter ek. för. på telefon 0413-67620.

Föreningens ändamål är att främja medlemmarnas ekonomiska intressen och erbjuda konsulttjänster inom främst miljöområdet i vilken medlemmarna deltar som uppdragstagare.

Idag är Agellus Miljökonsulter ek. för. av bolagstypen Ekonomisk förening.

Agellus Miljökonsulter ek. för. är ett av många bolag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Agellus Miljökonsulter ek. för. innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2000-07-19 och Agellus Miljökonsulter ek. för. är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2000-07-19.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Agellus Miljökonsulter ek. för. så är det följande:
Firman tecknas, förutom av styrelsen, av Håkan Andersson, Kjell Christensson och Annika Henriksson, var för sig.

Agellus Miljökonsulter ek. för. har 769605-7335 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.