System-teknik Bäckström

Skåne län

Information

760409-XXXX är organisationsnummer för bolaget System-teknik Bäckström. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som System-teknik Bäckström är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som System-teknik Bäckström finns i.

System-teknik Bäckström har varit registrerat sedan 2003-02-04 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för System-teknik Bäckström så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

System-teknik Bäckström är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för System-teknik Bäckström är följande:

Vill ni komma i kontakt med System-teknik Bäckström så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Systemering, programmering, teknikutveckling och försäljning av utrustning inom databranschen.

Det finns olika personer som har en koppling med System-teknik Bäckström och det är Bäckström, Kjell Ola Fredrik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,