Scandinavian Trading Solutions

Skåne län

Information

760213-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Scandinavian Trading Solutions. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Scandinavian Trading Solutions är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Scandinavian Trading Solutions finns i.

Scandinavian Trading Solutions har varit registrerat sedan 1996-01-25 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Scandinavian Trading Solutions så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Scandinavian Trading Solutions är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Scandinavian Trading Solutions är följande:

Vill ni komma i kontakt med Scandinavian Trading Solutions så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning och import av dataprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med Scandinavian Trading Solutions och det är Blomsterberg, Hans Philip Martin som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,