Hanssons Åkeri i Eslöv

Skåne län

Information

760127-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Hanssons Åkeri i Eslöv. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Hanssons Åkeri i Eslöv är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Hanssons Åkeri i Eslöv finns i.

Hanssons Åkeri i Eslöv har varit registrerat sedan 2006-03-15 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-02-23 vill man istället veta hur det står till med momsen för Hanssons Åkeri i Eslöv så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-02-23.

Hanssons Åkeri i Eslöv är och det finns flera verksamheter i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Hanssons Åkeri i Eslöv är följande:

Vill ni komma i kontakt med Hanssons Åkeri i Eslöv så kan ni göra det på telefon genom 0413-545216 eller genom brev på följande adress:

Åkeri

Det finns olika personer som har en koppling med Hanssons Åkeri i Eslöv och det är Hansson, Sven Henrik som är född 1976 och har titeln Innehavare av enskild firma,