Stefans Maskinservice Skåne

Skåne län

Information

751204-XXXX är organisationsnummer för bolaget Stefans Maskinservice Skåne. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Stefans Maskinservice Skåne är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Stefans Maskinservice Skåne finns i.

Stefans Maskinservice Skåne har varit registrerat sedan 2007-03-28 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Stefans Maskinservice Skåne så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Stefans Maskinservice Skåne är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Stefans Maskinservice Skåne är följande:

Vill ni komma i kontakt med Stefans Maskinservice Skåne så kan ni göra det på telefon genom 070-8669866 eller genom brev på följande adress:

Installations- och servicearbeten på entreprenadmaskiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Stefans Maskinservice Skåne och det är Persson, Tord Eddie Stefan som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,