Mellby Consulting

Skåne län

Information

750504-XXXX är organisationsnummer för bolaget Mellby Consulting. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mellby Consulting är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Mellby Consulting finns i.

Mellby Consulting har varit registrerat sedan 2007-05-24 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-02-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Mellby Consulting så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-02-01.

Mellby Consulting är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Mellby Consulting är följande:

Vill ni komma i kontakt med Mellby Consulting så kan ni göra det på telefon genom 070-9317560 eller genom brev på följande adress:

Konsult inom företagsekonomi, fastigheter, jordbruk samt utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med Mellby Consulting och det är Häglund, Jan Lars Fredrik som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,