Excentia

Skåne län

Information

750501-XXXX är organisationsnummer för företaget Excentia. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Excentia är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Eslöv som är den kommunen som Excentia finns i.

Excentia har varit registrerat sedan 2009-09-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-09-03 vill man istället veta hur det står till med momsen för Excentia så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-09-03.

Excentia är och det finns flera bolag i Eslöv som också är .

Firmatecknare för Excentia är följande:

Vill ni komma i kontakt med Excentia så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Erbjuda konsulttjänster inom hållfasthetsteknisk beräkning och simulering till i första hand företag. Vidare kommer föredrag och kurser inom detta område erbjudas liksom översättning av dokument relaterade till hållfasthetsteknik. Slutligen kommer utveckling av beräkningsmjukvara att ske, framförallt med fokus på kundspecifika behov.

Det finns olika personer som har en koppling med Excentia och det är Hallberg, Lars Håkan som är född 1975 och har titeln Innehavare av enskild firma,