Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1

Skåne län

Information

I Skåne län så finns Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Eslöv här finns det många olika Bostadsrättsförening. Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1 tillhör bolagstypen "Bostadsrättsförening" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Skåne län. Eslöv jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Skåne län gör att företag trivs där.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1 är ej momsregistretat och har organisationsnummer 742000-1294.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0413-12408 alternativt besöka eller skicka post till Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1 på följande adress Porfyrv. 14, 224 78, Lund.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1 är idag och är inte registrerat för F-skatt.

I Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 1 så sitter följande personer i styrelsen: , , , , , Bengtsson, Inger Agneta som är född 1937 och har titeln Suppleant . Milivojevic, Marica som är född 1940 och har titeln Suppleant , Tillberg, Kent Ove Ingemar som är född 1969 och har titeln Suppleant ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att i föreningens hus, mot ersättning, till föreningens medlemmar upplåta bostads- lägenheter, och i förekommande fall lokaler, till nyttjande utan begränsning i tiden.