Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2

Skåne län

Information

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 är ett företag som finns i Eslöv. I Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Mia Sukhada som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Ann-Charlotte som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmberg, Jan Ingemar som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Martin Daniel Mikael som är född 1985 och har titeln Ordinarie ledamot, Wahlberg, Kerstin Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Andrésson, Christofer Folke Jonas som är född 1983 och har titeln SuppleantNilsson, Ingrid Helene som är född 1955 och har titeln Revisor, Wahlberg, Gert Arne som är född 1956 och har titeln Revisorssuppleant, .

Vill man kunna komma i kontakt med Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 på telefon .

Att genom förvärv och förvaltning av fast egendom i Eslöv åt medlemmarna däri upplåta bostäder under nyttjanderätt för obegränsad tid.

Idag är Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 av bolagstypen Bostadsrättsförening.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 är ett av många företag som finns i Skåne län och Eslöv arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 innehar ej F-skattsedel och Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 är ej registrerat för mervärdesskatt.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Riksbyggens Bostadsrättsförening Eslövshus nr 2 har 742000-1278 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.