Bostadsrättsföreningen Garvaren

Skåne län

Information

I Eslöv finns det ett Bostadsrättsförening som heter Bostadsrättsföreningen Garvaren. Det finns flera företag som liknar Bostadsrättsföreningen Garvaren i Skåne län. Eslöv är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Sedan 1960-05-31 så har Bostadsrättsföreningen Garvaren varit registrerat. Idag är Bostadsrättsföreningen Garvaren och det finns fler företag som är det i Eslöv.

Vill man komma i kontakt med Bostadsrättsföreningen Garvaren så kan man gör det genom att posta ett brev till Bryggareg. 10 B, 241 30, Eslöv. Vi ni istället prata med Bostadsrättsföreningen Garvaren så kan ni göra det på 0413-15178.

Att, efter förvärvande av egendom inom eslövs stad förvalta nämnda egendom samt att däri åt sina medlemmar upplåta bostäder och andra lägenheter under nyttjanderätt för obegränsad tid.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Andersson, Ulf Johan Torvald som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Håkansson, Ingrid Anita som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Mats Staffan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Ann-Britt Viola som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Bengt Malte som är född 1933 och har titeln Suppleant, Nilsson, Åsa Ingela Anneli som är född 1967 och har titeln Suppleant.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna .

Bostadsrättsföreningen Garvaren har 742000-0148 som sitt organisationsnummer.